Despre Noi

Despre Noi

Grupul Kayalar a fost înființat în 1970 pentru a produce material semifabricat pentru armatură. Ulterior,compania Kayalar Pres Ltd. Ști. a fost infiintata pentru a-si continua activitatea prin fabricarea de semifabricate si fitinguri din alama. Numele de brand KAS a fost înregistrat în anul 1994. În 1999, companiile noastre de grup s-au mutat la noua lor fabrică de producție în zona Sancaktepe din Istanbul.

Astăzi, spațiul interior pentru producția noastră este de 12000 de metri patrati, ceea ce ne permite companiei sa creasca capacitatea si gama noastra de produse. În 2000, Kaspa Foreign Trade S.A și-a început activitatea în cadrul grupului kayalar pentru a separa activitățile de marketing și de vânzări. Datorită strategiei de extindere a Grupului Kayalar, Kayalar Armatür A.Ș. a fost înființată în anul 2000 pentru fabricarea furtunurilor din oțel inoxidabil ondulate.

Ca ultima memeber a grupului Kas Sismik Elektrik-Elektronik A.Ș a fost înființată în 2007 pentru a produce dispozitive electronice. La patruzecilea an al vieții de producție Kayalar Group, Grupul Kayalar face continuă îmbunătățire și de a dezvolta pentru a perpetua avantajul lor de concurență cu care are patru companie, trei fabrici separate cu totul 15000m2 interiorul spațiului, un departament de cercetare și dezvoltare, cu o foarte bine Know How și o echipă de producție și marketing extrem de experimentată. La începutul anului 2010 Kayalar Grupul ca un lider de noi inovații în propria zonă servește clienților săi cu 300 grup de produse și mai mult de 600 de produse diferite.

Ca urmare a certificatelor de calitate TSE, TS EN, TSEK, GHOST, SEPRO și ISO 9001, compania noastră asigură calitatea produselor, calitatea managementului și calitatea producției.

Grupul nostru și-a concentrat toate activitățile pentru a îmbunătăți relația cu clienții prin implementarea tehnicilor CRM. Departamentul de marketing al companiei are o echipă de experți în ceea ce privește comunicarea, așteptările clienților, vânzările și serviciile post-vânzare. Scopul acestei echipe este de a oferi cel mai rapid și mai precis serviciu clientului. Ca urmare a acestor eforturi și cunoștințe, compania noastră are o mare influență asupra creșterii acestui sector

Produs in Turcia

Produs in Turcia

Materiale de Calitate
Materiale de Calitate
Tehnologie de Vârf
Tehnologie de Vârf