Ce sunt țevile și fitingurile PPR?

Țevile PPR, cunoscute și sub denumirea de țevi de copolimer aleatoriu din polipropilenă, sunt un tip de țevi din plastic utilizate pentru alimentarea cu apă caldă și rece, precum și pentru sistemele de încălzire. Țevile PPR sunt fabricate dintr-un tip de plastic numit polipropilenă, care este cunoscut pentru durabilitatea și rezistența la coroziune. Aceste țevi sunt utilizate pe scară largă în industria construcțiilor pentru o varietate de aplicații, inclusiv instalații sanitare rezidențiale și comerciale, sisteme de încălzire și țevi industriale.

Țevile PPR sunt preferate față de alte tipuri de țevi din plastic, deoarece sunt rezistente la schimbările de temperatură, radiațiile UV și degradarea chimică, făcându-le o alegere de lungă durată și fiabilă pentru sistemele sanitare și de încălzire. De asemenea, sunt ușor de instalat, necesitând mai puține fitinguri și conexiuni în comparație cu alte tipuri de țevi.

Ce sunt Fitingurile PPR?

Fitingurile PPR sunt componente utilizate pentru a conecta țevile PPR sau pentru a face tranziția de la țevile PPR la alte tipuri de țevi. Fitingurile PPR vin într-o varietate de forme și dimensiuni pentru a se potrivi diferitelor configurații și nevoi de țevi. Unele tipuri comune de fitinguri PPR includ coturi, cuplaje, teuri, cruci, reductoare și adaptoare.

Coturile sunt folosite pentru a schimba direcția țevii, de obicei la 90 de grade. Cuplajele sunt folosite pentru a conecta două conducte PPR de același diametru. Teurile sunt folosite pentru a împărți o singură țeavă în două sau mai multe ramuri. Crucile sunt folosite pentru a conecta patru țevi într-un singur punct. Reductoarele sunt utilizate pentru conectarea țevilor PPR de diferite diametre. Adaptoarele sunt folosite pentru a conecta țevile PPR la alte tipuri de țevi, cum ar fi țevile metalice.

Fitingurile PPR și țevile PPR sunt aceleași?

Fitingurile PPR sunt realizate din același material ca și țevile PPR, ceea ce înseamnă că sunt, de asemenea, rezistente la schimbările de temperatură, radiațiile UV și degradarea chimică. Sunt ușor de instalat și nu necesită unelte sau echipamente speciale, ceea ce le face o alegere populară pentru sistemele de instalații sanitare și de încălzire.

KAS îți face viața mai ușoară încă din 1970 cu produsele sale de sisteme sanitare și de încălzire, produse cu manoperă de calitate și expertă. Pentru toate problemele pe care le întâmpinați; Puteți trimite un e-mail la office@kas.ro sau puteți suna la +40 (728) 233 389 pentru informații.

Produs in Turcia

Produs in Turcia

Materiale de Calitate
Materiale de Calitate
Tehnologie de Vârf
Tehnologie de Vârf