Ce este Solar Flex?

Panoul solar flexibil este un tip de panou solar care este proiectat pentru a fi ușor, durabil și ușor de instalat. Aceste panouri sunt de obicei realizate din celule fotovoltaice cu peliculă subțire care sunt încorporate într-un substrat flexibil, cum ar fi un material plastic sau compozit. Panourile solare flexibile sunt adesea folosite în aplicații în care panourile solare tradiționale, rigide nu sunt potrivite, cum ar fi pe suprafețe curbate sau neregulate sau în zonele în care greutatea sau spațiul sunt limitate.

Aceste panouri solare pot fi folosite pentru a alimenta o varietate de dispozitive și sisteme, inclusiv iluminat, echipamente de comunicație și senzori, și sunt adesea folosite în locații în afara rețelei sau la distanță. Panourile solare flexibile sunt instalate de obicei folosind o combinație de adezivi și elemente de fixare mecanice și pot fi conectate la o baterie sau la un invertor pentru a stoca și a converti energia generată pentru utilizare.

Unde se folosește Panoul Solar Flexibil?

Panourile solare flexibile sunt adesea folosite într-o varietate de aplicații în care panourile solare tradiționale, rigide, pot să nu fie potrivite sau practice. Unele utilizări comune pentru panourile solare flexibile includ:

  • Pe suprafețe curbate sau neregulate: panourile solare flexibile pot fi ușor îndoite și modelate pentru a se potrivi cu o varietate de suprafețe diferite, făcându-le ideale pentru utilizare pe acoperișuri, pereți și alte structuri care nu sunt plate sau regulate.
  • În zonele cu spațiu limitat sau sensibile la greutate: panourile solare flexibile sunt de obicei mult mai ușoare și mai compacte decât panourile solare tradiționale, făcându-le ideale pentru utilizarea în aplicații în care greutatea sau spațiul este limitat.
  • În aplicații portabile sau mobile: panourile solare flexibile pot fi înfășurate sau pliate cu ușurință pentru depozitare și transport, făcându-le ideale pentru utilizarea în aplicații portabile sau mobile, cum ar fi vehiculele de agrement, bărcile și rulotele.
  • În locații în afara rețelei sau la distanță: panourile solare flexibile pot fi utilizate pentru a alimenta o varietate de dispozitive și sisteme în locații în afara rețelei sau îndepărtate, unde accesul la sursele tradiționale de electricitate este limitat.
  • Pe structuri temporare sau flexibile: panourile solare flexibile pot fi îndepărtate și reinstalate cu ușurință, făcându-le ideale pentru utilizarea pe structuri temporare sau flexibile, cum ar fi corturi, copertine și structuri pop-up.

Cu aceste opțiuni versatile, flexurile solare sunt preferate în diferite domenii de aplicare.

KAS îți face viața mai ușoară încă din 1970 cu produsele sale de sisteme sanitare și de încălzire, produse cu manoperă de calitate și expertă. Pentru toate problemele pe care le întâmpinați; Puteți trimite un e-mail la office@kas.ro sau puteți suna la +40 (728) 233 389 pentru informații.

Produs in Turcia

Produs in Turcia

Materiale de Calitate
Materiale de Calitate
Tehnologie de Vârf
Tehnologie de Vârf